klaverer og flygler / Klaverer / C.Bechstein

C.Bechstein

C. Bechstein klaverer er førsteklasses instrumenter som igennem de sidste 150 år er fremstillet i Tyskland.

Moderne, fremtidige og traditionelle i én kombination.

De fleste forbinder navnet C. Bechstein med fremragende flygler. Alligevel spiller C. Bechstein klaverer en væsentlig rolle, eftersom Europæerne i gennem generationer har været den del af verden, som har sat pris på "et hjem med klaver". Derfor findes der i dag langt flere familier som har et klaver end familier der ejer et flygel.
C. Bechsteins klaverer har i generationer stået for det ypperste inden for klaverfabrikation, og indtager i dag en ledende plads på markedet. Instrumenterne er værdsat for deres smukke klang, deres udsøgte træforarbejdning og for den behagelige spillemåde.
C. Bechstein er klaverer for den kræsne bruger som sætter kvalitet over alt andet.

Classic eller ProBechstein?
Valget mellem Classic modellerne eller ProBechstein modellerne er et spørgsmål om personlig smag. Classic modellerne står for det prøvede, testede og tidløse - en stil som aldrig går af mode. Simpelthen tradition. ProBechstein klaverer er designet til den moderne livsstil og den design-orienterede kunde. Bechstein klaverer giver dig kvalitet som normalt kun fås i fabrikationen af første klasses flygler.
Valgaard musik | CVR: 15408375 | Kongsgårds Alle 11, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 23 72 72 01 | valgaard@valgaard.dk