A 160

 
 
En lille perle.
 
C. Bechstein Academy er det NÆSTBEDSTE C. Bechstein kan præstere.
Ved fremstillingen af klaverer og flygler bruges der utrolig mange arbejdstimer på arbejde som sagtens kan udføres af maskiner. F. eks. kan opskæring af træ samt bygning af kabinetter i dag udføres mindst lige så smukt og præcist af en computerstyret maskine som af snedkere. Farligt arbejde som polyesterlakeringer af kabinetdele bliver ikke længere udført af mennesker, men er trygt overladt til maskiner. Vi forventer ikke i dag at f.eks. en bil skal være "håndbygget" for at være perfekt.... Denne udvikling har Bechstein taget meget alvorligt.
C. Bechsteins Academy flygler bliver fremstillet på en af verdens mest moderne fabrikker. På Bechsteins fabrik i Seifhennersdorf har man de sidste 20 år investeret 10 mill Euro i nyt produktionsmateriale. Dette har betydet at man i dag er i stand til at tilbyde et flygel hvor kvaliteten langt overstiger prisen. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten.
Valgaard musik | CVR: 15408375 | Kongsgårds Alle 11, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 23 72 72 01 | valgaard@valgaard.dk